Open Lesmiddagen

De inschrijving is gesloten!

Beste leerlingen groep 8 en jullie juffen en meesters

We willen jullie van harte uitnodigen voor één van onze Open Lesmiddagen. Op één van deze middagen kunnen jullie een aantal bijzondere lessen komen volgen en op deze manier leer je het KWC kennen.
De lessen worden zowel op KWC Beethovenlaan ((t)vmbo theoretische leerweg, (t)havo en (t)vwo) als op KWC Gershwinhof ((t)vmbo basis en kader) en Praktijkonderwijs aangeboden (met uitzondering van KWC Agora-onderwijs). Dan leer je meteen de goede locatie en docenten kennen.

De Open Lesmiddagen zijn dit schooljaar gepland op:
● dinsdag 24 november
● donderdag 26 november


Het coronavirus houdt ons nog altijd alert en ook wij hebben de nodige maatregelen getroffen om ons zo goed mogelijk aan de richtlijnen te kunnen houden. 

  • De inloop is vanaf 12.30 uur. Een dringend verzoek is om niet eerder dan 12.30 uur zich bij ons te melden. Dit i.v.m. de beperkte ruimte en de aanwezigheid van onze leerlingen in de ontvangstruimte. Alleen zo kunnen we een goede, ordentelijke inloop en ontvangst organiseren.
  • We starten om 12.45 uur en eindigen om 14.50 uur.
  • Sinds 5 oktober draagt iedereen op het KWC in de gangen en andere ruimtes een mondkapje. De leerlingen dienen zelf een mondkapje mee te nemen. Zou u de leerlingen en ouders hiervan op de hoogte willen brengen?
  • Helaas kunnen we dit jaar de ouders en leerkrachten niet ontvangen en geen programma bieden. Het verzoek is dan ook de kinderen slechts te brengen en op te halen. 

Opgeven gaat in principe via je juf of meester van groep 8.
Als jouw school niet gezamenlijk inschrijft dan kun je je aanmelden via:

Vanaf week 46 ontvang je per e-mail een bevestiging.

Voor vragen of nadere informatie kun je een mail sturen naar Loket 21:
loket21@kwc-culemborg.nl

Wij hopen jullie te zien op één van deze dagen!

Met vriendelijke groet,
namens coördinatoren en conrectoren brugklas,

Jozette Verheijen
conrector havo (t)Hv12/H345