Bewegend leren!


Bewegen en leren zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Daarover is steeds meer bekend. Hoe leuk is het dat onze docente Marijke Knauff een idee heeft uitgewerkt voor een prijsvraag over bewegen en wiskunde? Wij hopen dan ook dat u uw stem wilt uitbrengen op haar ontwerp!

www.gymspiratie.nl/gymspiratie-asm-graphics-contest-stemmen/
 

Toelichting

Via de website van www.gymspiratie.nl leest u er meer over, maar het komt erop neer dat we als school een Graphic (grote plaat van 3x2 meter) kunnen winnen voor in het wiskundelokaal, ter waarde van € 900,--!

Een wall-sit challenge in het wiskundelokaal of klaslokaal? Springen naar het juiste antwoord (vierkant, driehoek, cirkel)? Rekenen bij de muur of gewoon even op je kop gaan staan? Het idee om de muren in een lokaal te betrekken bij leren – multifunctionele muren-  ontstond toen mevrouw Knauff meedeed aan de Gymspiratie ASM Graphic Contest. Het doel ervan is leerlingen even in beweging te brengen tijdens een anders lange zit in een theorielokaal. Want regelmatige beweging zorgt ervoor dat leerlingen zich beter kunnen concentreren en leidt tot betere schoolresultaten, bovendien voel je je een stuk fitter.

Stemt u mee? Dit kan tot 17 juni en kan meerdere keren per persoon: vanaf mobiel, i-pad, computer, et cetera. Alvast bedankt!! 
 


Klik hier om te stemmen: www.gymspiratie.nl/gymspiratie-asm-graphics-contest-stemmen/