Informatiemiddag Agora-onderwijs groep
6,7 & 8

We nodigen jullie van harte uit voor een informatiemoment!

Op woensdagmiddag 24 november 2021 van 15.30-16.30 uur zijn ouders en kinderen welkom om meer te horen over CPOB-Agora, voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van reguliere basisscholen.
Plaats: Koningin Wilhelmina College, locatie Beethovenlaan 1.

CPOB-Agora onderwijs gaat niet uit van bestaande kaders, maar vanuit anders denken. Er wordt vertrouwd op de nieuwsgierigheid en natuurlijke wil van kinderen om te leren. Dit mogen ze in vrijheid doen. De coach begeleidt kinderen door hen vaardigheden aan te bieden die nodig zijn voor een leven lang leren. Het kind gaat op zoek naar zijn talenten en ambities. Dit doen ze o.a. door challenges aan te gaan in de 5 verschillende werelden: kunstzinnig, wetenschappelijk, spiritueel, maatschappelijk en de sociaal/ethische wereld.
Onderwijs dat dus niet persé plaats vindt in een lokaal, met lesmethodes, toetsen, cijfers en een leraar voor de klas.

Op CPOB-Agora vinden ontmoetingen, verbazing en inspiratie plaats. Het ultieme doel van het onderwijs is dat kinderen onbevreesd en vol vertrouwen de onzekerheden van de toekomst tegemoet kunnen gaan. Ouderparticipatie staat hoog in het vaandel bij ons.

Tijdens dit informatie moment kom je meer te weten over de opbouw van het onderwijs, is er ruimte voor vragen en zal er door huidige kinderen en ouders verteld worden over hoe het is om over te stappen naar een ander soort onderwijs. Tijdens deze middag kunnen kinderen opgegeven worden om een dag mee te lopen bij Agora. Op deze manier kan worden ervaren of deze vorm van onderwijs passend zou zijn.

Aanmelden voor deze middag? Stuur dan een mail naar agora@cpob.nl.