Speeddaten met het KWC vrijdag 28 januari


 
Vrijdag 14 januari was het online Open Huis van het KWC. Je hebt toen een inkijkje gehad in wat er al zo te doen is op onze school.
Misschien heb je dit gemist, ben je nieuwsgierig naar hoe de gebouwen van het KWC er in het echt uitzien of is een vraag nog niet beantwoord en wil je graag zelf een kijkje komen nemen. Dat kan!
 
Zit je in groep 8, dan ben je vrijdag 28 januari welkom om de school 'live' te ervaren. We geven je een rondleiding, je kunt je vragen stellen én op alle afdelingen valt er wat te doen of te beleven. 
 
Vanwege corona is er een beperkt aantal plaatsen per afdeling per tijdslot. Daarom vragen we je om samen met één ouder of verzorger te komen. Volgens het protocol van de VO-raad (van 24 januari  2022) verzorgen we voor de ouders van de afdelingen vmbo-tl/havo/vwo een eigen programma om kennis te maken met het KWC.

Op deze manier zorgen we ervoor dat er niet te veel mensen tegelijk in het gebouw zijn. Draag wel tijdens je bezoek een mondkapje en houd anderhalve meter afstand van anderen. Als je coronagerelateerde klachten hebt, kom dan niet, maar laat het weten dan zoeken we samen met jou naar een andere oplossing om onze school te bezoeken.
 
Je kunt je hier inschrijven: Speeddaten met het KWC 


 
We kijken uit naar je komst!


 

Vrijdag 14 januari was ons (online) Open Huis. We kijken terug op een mooie avond in een ontspannen sfeer.
Voor wie deze avond gemist heeft of de uitzending(en) nog 's wil terugkijken staan hieronder de drie rondes:
Ronde 1: presentatie van de afdelingen praktijkonderwijs / vmbo-bk
Ronde 2: presentatie van de afdelingen vmbo-tl / havo / vwo

Ronde 3: presentatie afdeling KWC-agora

 

 

 


KWC kennismakingsfilmpje


P.S. Volg je ons al op social media? 
  facebook  twitter