Diploma-uitreikingen 2021/2022


Maandag 4 juli: vmbo-basis/kader4
De diploma-uitreiking van vmbo-BK4 was goed en druk bezocht. Veel complimenten waren er voor de geslaagden: een aantal leerlingen is cum laude geslaagd en een aantal leerlingen heeft vakken op een hoger niveau afgesloten, één leerling zelfs 4 vakken! Toppers!
Na afloop is er nog gezellig nagepraat bij de buitenbar met een hapje en een drankje. Wat een fantastische avond.

Dindag 5 juli: vmbo-GL/TL4
Het was een gezellige en drukbezochte avond in een goede sfeer.
Een aantal leerlingen is cum laude geslaagd! Ook werd er een grappig toneelstukje gedaan door de conrector en de coördinator leerlingenzaken.
Bijna het hele vmbo-team was aanwezig om samen met de leerlingen en hun ouders deze geweldige avond mee te maken. 

Dinsdag 5 juli: praktijkonderwijs 4/5
Leerlingen van praktijkonderwijs klas 4/5 ontvingen dinsdag 5 juli hun schooldiploma praktijkonderwijs en/of entree diploma uit handen van hun mentor. Goed gedaan, toppers!
Veel succes bij alles wat jullie gaan doen in de toekomst!

Dinsdag 5 juli: KWC-agora
Ook voor de leerlingen van KWC-agora was de diplomering op 5 juli. Er zwaaiden 12 leerlingen af. Zij werden allemaal persoonlijk toegesproken door hun trotse coaches want er zijn hele mooie resultaten behaald! Na afloop kon iedereen nog nagenieten met een hapje en een drankje als afsluiting van een mooie avond.

Woensdag 6 juli: havo-5De leerlingen werden bij binnenkomst bestrooid met confetti door hun docenten: het zat werkelijk overal. Naast het diploma weden er Awards uitgereikt voor o.a. beste PWS en het hoogste cijfer (excellente leerling) voor het vak maw! Er was een docentenlied en examenkandidaten werden toegesproken door een geëmotioneerde conrector. Wat een topavond.

Donderdag 7 juli: vwo-6Twee leerlingen, Nienke en Tim, hielden een toespraak op een ludieke maar ook heel mooie manier voor hun docenten en hun ouders om ze te bedanken.
Er werd een mooi lied gezongen ‘Feeling Good’ door Alicia Janssen (V4): en zo was de sfeer ook. Vwo-6 heeft ook een aantal cum laude geslaagde leerlingen!
En voor de 20ste én laatste keer heeft Jan Wierda het traditionele docentenlied gemaakt: dit lied werd gezongen door de docenten voor hun leerlingen.
Het was een geweldige avond! 

GEFELICITEERD ALLEMAAL!!