Open Huis Festival vrijdag 26 januari 2024

In onze Open Dag App lees je alles wat je wilt weten over het KWC als 8e groeper. Download onze Open Dag App via de App/Play Store (gratis).Zit je op de basisschool en ga jij volgend jaar naar de brugklas? Leuk! Om je te helpen met het vinden van de school die echt bij jou past, kun je een paar keer bij ons langskomen om kennis te maken en de sfeer te proeven. 
Tijdens Zomaar een middag op het KWC kun je door de school lopen en echte lessen meemaken. Bij de Kids Master Classes en de Open Lesmiddagen krijg je een voorproefje van de lessen en ontmoet alvast wat docenten. 
Bij het Open Huis Festival kun je zelf de school bekijken of je laten rondleiden door brugklassers en tweedejaars leerlingen. We vertellen je dan alles over hoe het op het KWC gaat en je kunt alles vragen! Je ziet waar de kluisjes zijn, de leslokalen, en waar je in de pauze met je klasgenoten kunt overblijven. Voor je ouders hebben we een speciale informatieavond.

vrijdag 26 januari 2024 KWC Open Huis Festival
 voor leerlingen en ouders (aanmelden niet nodig)


Wil je je aanmelden voor het KWC? Dan lees je hier hoe dat gaat.
Als je je hebt aangemeld zien we je op dinsdag 18 juni tijdens de kennismaking met alle nieuwe brugklassers en hun ouders. Heel graag tot dan! 

Zo heten de kansklassen bij ons:
1. Kansklas Pb praktijkonderwijs en basisberoepsgerichte leerweg
2. Kansklas Bk basis- en kaderberoepsgerichte leerweg
3. Kansklas Kt kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg
4. Kansklas Th theoretische leerweg en havo
5. Kansklas Hv havo en vwo
6. Vwo: atheneum en gymnasium
7. KWC-agora

P.S. Volg je ons al op social media?