TTO op het KWC


Op elke afdeling

Op het KWC kun je tweetalig onderwijs volgen op elke afdeling. Graag vertellen we daar meer over. Hieronder twee redenen waarom het KWC uniek is.

1. Kansen
Op het KWC kijken we naar resultaten maar ook naar hoe jij je voelt. Wij geven je graag de kans om een extra uitdaging uit te proberen. De band met je groep en je docenten vinden wij heel belangrijk en die stimuleren we door de vele tto-activiteiten.

2. Je bent een wereldburger
Tijdens reizen en uitwisselingen ontmoet je jongeren en volwassenen uit de hele wereld. Je doet mee aan Engelstalige activiteiten zoals een High Tea of Engelstalig theater. Op het KWC komen internationale onderwerpen terug in het hele lesprogramma en word je opgeleid tot wereldburger.

   


Voorlichting

Wil je meer weten?
Kijk voor een echte tto experience bij de open lesavond tto voor vmbo/havo/vwo én de open lesavond gymnasium bij Groep 7/8 

Kosten

De organisatie en de extra activiteiten voor tto brengen extra kosten met zich mee. Wanneer deze kosten tot problemen leiden is het mogelijk om contact op te nemen met de conrector van de betreffende afdeling om geïnformeerd te worden over mogelijke financiële ondersteuning.

Voor informatie over en plaatsing in tto kun je mailen met:

Meer info over tto? Kijk op: ik kies TTO